Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Haarzicht

Samen met Kind en Co vormen wij het kindcentrum Haarzicht. Bij de start van de school zullen school en opvang naar verwachting nog gescheiden zijn.  Al heel snel na de start gaan we met elkaar om de tafel om te zien hoe we optimaal kunnen samenwerken en een totaal aanbod kunnen verzorgen voor uw kind,  dat bestaat uit onderwijs en opvang, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Waar ligt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht ligt in de nieuwbouwwijk Haarzicht. Het bevindt zich naast openbare basisschool Haarzicht in deze nieuwe, groene wijk.

Wat biedt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot vier jaar oud. In dit mooie nieuw pand met eigen ingang hebben wij de beschikking over een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en twee verticale groepen (0 – 4 jaar).

Met behulp van de grote ruimtes, rustige natuurlijke kleuren, het op leeftijd gerichte speelgoed en onze enthousiaste pedagogische medewerkers bieden wij een veilige omgeving voor kinderen om zich op hun eigen manier en eigen tempo te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf krijgt een eigen prachtige en afgeschermde buitenruimte. Deze wordt voorzien van een zandbak, speelhuis, bestrating en een gedeelte speciaal voor baby’s.

Klik hier voor meer informatie.

Op dit moment zoekt het kinderdagverblijf een pedagogisch medewerker.