Buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf

Buitenschoolste opvang Haarzicht

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Haarzicht?

Buitenschoolse opvang Haarzicht ligt in de nieuwbouwwijk Haarzicht. De BSO bevindt zich in openbare basisschool (OBS) Haarzicht in deze nieuwe wijk.

Wat biedt BSO Haarzicht?

Op BSO Haarzicht vangen we kinderen op tussen de 4 en 13 jaar oud. Als de kinderen op de BSO aankomen, gaan ze eerst even wat eten en drinken. Tijdens dit eetmoment zorgen pedagogisch medewerkers dat er tijd en aandacht is om te horen hoe de schooldag is geweest. Tijdens BSO-tijd bieden wij themagerichte activiteiten aan. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten. Denk aan sport en bewegingsactiviteiten, creatief, drama, natuur en techniek. BSO-tijd is vrije tijd maar we stimuleren kinderen wel om mee te doen aan onze uitdagende activiteiten. Ook is er ruimte voor de (oudste) kinderen om hun input te geven.

Tijdens vakantie zijn wij de gehele dag geopend. Ook hier werken we met thema’s en zorgen we voor een gezellige en actieve invulling van de dag. Ook zullen wij geregeld uitstapjes en workshops organiseren.

Kinderdagverblijf Haarzicht

Samen met Kind en Co vormen wij het kindcentrum Haarzicht. Bij de start van de school zullen school en opvang naar verwachting nog gescheiden zijn.  Al heel snel na de start gaan we met elkaar om de tafel om te zien hoe we optimaal kunnen samenwerken en een totaal aanbod kunnen verzorgen voor uw kind,  dat bestaat uit onderwijs en opvang, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Waar ligt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht ligt in de nieuwbouwwijk Haarzicht. Het bevindt zich naast openbare basisschool Haarzicht in deze nieuwe, groene wijk.

Wat biedt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot vier jaar oud. In dit mooie nieuw pand met eigen ingang hebben wij de beschikking over een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en twee verticale groepen (0 – 4 jaar).

Met behulp van de grote ruimtes, rustige natuurlijke kleuren, het op leeftijd gerichte speelgoed en onze enthousiaste pedagogische medewerkers bieden wij een veilige omgeving voor kinderen om zich op hun eigen manier en eigen tempo te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf krijgt een eigen prachtige en afgeschermde buitenruimte. Deze wordt voorzien van een zandbak, speelhuis, bestrating en een gedeelte speciaal voor baby’s.

Meer informatie is te vinden op: