Buitenschoolse opvang

Wat biedt BSO Haarzicht?

BSO Haarzicht is voor kinderen van 4-13 jaar oud. Wij hebben een prachtig nieuw pand tot onze beschikking met een ruim buitenspeelplein waar de kinderen alle ruimte hebben om te klauwteren, voetballen, fietsen en rennen.

Daarnaast hebben wij een speelzaal waar wij regelmatig gebruik van maken en kunnen wij uitwijken naar een grote gymzaal voor workshops of wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen.

Als de kinderen op de BSO aankomen, krijg ze eerst de ruimte om vrij te spelen waarna ze aan tafel gaan om wat te eten en te drinken. Tijdens dit eetmoment zorgen de pedagogisch medewerkers dat er tijd en aandacht is om te horen hoe de schooldag is geweest.

Tijdens BSO-tijd bieden wij themagerichte activiteiten aan die aansluiten bij de thema’s die op school worden aangeboden. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten. Denk aan sport en bewegingsactiviteiten, creatief, drama, natuur en techniek. BSO-tijd is vrije tijd maar we stimuleren kinderen wel om mee te doen aan onze uitdagende activiteiten. Ook is er ruimte voor de (oudste) kinderen om hun input te geven.

Tijdens vakantie en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend. Ook hier werken we met thema’s en zorgen we voor een gezellige en actieve invulling van de dag. Ook worden er geregeld uit stapjes en workshops georganiseerd.

Wij werken aan ‘Gezonde Kinderopvang’

Op BSO Haarzicht vinden wij het belangrijk om de gezondheid en een gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. De pedagogisch medewerkers zorgen voor lekker en gezond eten en drinken, en geven zelf het goede voorbeeld. Ook spelen de kinderen elke dag buiten en bieden wij elke dag een bewegingsactiviteit aan.

Klik hier voor meer informatie.

Ilona Koppenol - Oosterbeek

'Ik word heel blij van de humor en grappige verhalen, vanuit de kinderen.'

Kevin Rijntjes

'Voor een spelletje ben ik altijd te porren!'