Vacature collega onderbouw


Groei jij met ons mee?

Kindcentrum Haarzicht heeft per 1 augustus tóch nog ruimte voor een leerkracht (L10). We zoeken een kandidaat die zich voor 3,5 dag (0,7 fte) aan het kindcentrum wil verbinden. Kun jij in de periode tot de kerstvakantie 4,5 dag bij ons aan de slag? Fijn!
Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de onderbouw (‘jaargroep 2/3’).

OBS Haarzicht is gestart in september 2019 en in januari 2020 verhuisd naar een nieuw, fris, inspirerend, mooi en duurzaam gebouw. Vanaf dat moment bouwen collega’s van onderwijsbestuur SPO Utrecht en kinderopvangorganisatie Kind&Co samen aan aanbod voor kinderen van 0-12 jaar. Het team van Haarzicht is jong, enthousiast en groeiend. De collega die bij ons komt starten krijgt alle ruimte om ideeën in te brengen en uit te werken. We bieden nieuwe collega’s begeleiding op maat!

Ben jij

die collega die…

- eigen ideeën heeft over onderwijs en er plezier in heeft deze uit te werken
- open staat voor andere ideeën en ontwikkelingen binnen het onderwijs

- het (dus) leuk vindt om mee te bouwen
- zin heeft om samen te werken met collega’s in het kindcentrum
- kansen ziet in groep-doorbroken te werken en met heterogene groepen
- daarbij ook kansen ziet in samenwerken met ouders
- flexibel is

- een interesse, hobby of talent heeft om in te zetten

en uiteraard..
- in bezit is van een lesbevoegdheid
- zicht heeft op leerlijnen van kinderen, een goede instructie kan geven én kan meebouwen aan portfolio’s van/met kinderen
Dan horen we graag van je!

Wil je meer weten? Kijk dan op www.obshaarzicht.nl, of neem contact op met Melle van Tricht via directie.haarzicht@spoutrecht.nl

 

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar directie.haarzicht@spoutrecht.nl vóór maandag 14 juni. We zullen zo snel daarna reageren. De gesprekken plannen we op woensdagavond 16 juni. In overleg zullen we daarna nadenken over een eventuele proefles en/of je vragen om referenties.