Actueel

AED in Haarzicht

Sinds vandaag heeft Kindcentrum Haarzicht een eigen AED. We hopen dat we hem niet nodig hebben, maar mocht het nodig zijn, is deze toegankelijk voor de mensen die wonen/werken/leven in de nieuwe wijk Haarzicht. Het kindcentrum draagt hiermee bij aan het maatschappelijk belang om een groot netwerk van AED’s op te bouwen. De AED hangt naast de ingang van de school en is aangemeld bij de Hartstichting, hierdoor is hij gemakkelijk te vinden in geval van nood. 

De AED is geschonken door Hugo Nijhof van Projectdirecteur van Grondbank en mede mogelijk gemaakt door Rinus Ooms van Bunnik Projecten

Folder Kindcentrum Haarzicht

 

De folder van Kindcentrum Haarzicht ligt al klaar op school.
Om alvast een kijkje te nemen, kunt u hier een voorbeeld bekijken.


Folder kunstwerk Horismos (Studio Ossidiana)

Het schoolplein bestaat o.a. het kunstwerk die de verbeelding van kinderen stimuleert en kinderen uitnodigt om te bewegen en spelen.
Om meer informatie te krijgen over het kunstwerk, kunt u hier de folder vinden.

 

Obs Haarzicht in Schooldomein


Schooldomein is sinds 1988 het magazine voor duurzame leef-, leer- en werkomgeving en heeft een artikel geschreven over obs Haarzicht.
U kunt het artikel alvast hier lezen.


Aanmeldformulier

 

Wilt u uw kind aanmelden voor OBS Haarzicht? Vult u dan dit formulier in en lever het in bij de administratie of stuur het per mail op naar directie.haarzicht@spoutrecht.nl